Bange for Facebook - WEB48.dk
Bange for Facebook
november 4, 2015
spar moms på internettet WEB48.DK
SPAR MOMS PÅ NETHANDEL
november 25, 2015
Vis alt

YOUTUBE ER DIN CHANCE

Youtube hjælp WEB48.DK

Hvis du kunne vælge en eneste kilde, hvor du fremtidigt skulle hente din information, lave research og lære, så skulle det være på Youtube.com . Før du spørger andre, før du søger support eller hænger med hovedet, så kan et besøg på Youtube være lige det, som redder din dag og bringer dig videre. Kort fortalt, Youtube er den chance for at spare tid og lære hurtigt.

Du har problemer med din hjemmeside, med dit design eller programmering, hvordan bygger man en shop, bruger de sociale medier som PR platform og tusindvis af andre ting? Der er en læreplads, hvor der er åbent 24 timer. Jeg bruger Youtube måske en til to timer dagligt, for det er den nemmest tilgængelige måde at få god information og support.

Når jeg ville lære at bygge en webshop, så søgte jeg det på Youtube, og der var masser af film, som nemt hjalp på vej. Man skal dog huske, at man er i et typisk engelsk sproget univers, så der skal søges på rette vis. “How to build a webshop”, “Set up a webshop” o.s.v.

 

Slår vist aldrig fejl

Ok måske er jeg ikke altid tilfreds med en given fim, men så går jeg bare videre på listen. Der er så meget hjælp at hente, at det rimeligvis vil gavne næsten alle og finde en løsning. Før jeg påtager mig en opgave, før jeg skal vælge en platform, så søger jeg så megen viden som muligt.

Man kan godt sige, at jeg går i seng med min computer, for efter en lang arbejdsdag, så er det ganske afslappende og synes jeg, underholdende at ligge og se på mulige løsninger. Fred og ro og så falder man jo i søvn på et tidspunkt..:-)

 

Lidt om Youtube

Youtube blev oprettet af tre gutter, som tidligere havde arbejdet for et store internationale betalingssystem PAYPAL (søg det på Youtube.com ..:-) i 2005, og allerede året efter solgt til Google for 10 milliarder kroner. Helt ufatteligt ikke?

En ide om at alle skal kunne dele en film på Internettet, senere hentet ind i Google, som kan se de gode ideer tidligt. Det siges, at der hvert minut uploades flere hundrede timer med film. Prøv at sætte det i perspektiv. Ingen vil nogensinde kunne nå at se alt på Google, uanset om man kunne køre sine videoer 200 gange almindelig hastighed.

Men du skal også kun se det, som interesserer dig. Vil du en dag f. eks. lære, hvordan man kan bruge den sociale platform PINTEREST som en PR platform, så kan du bestemt finde masser af film på Youtube, som lærer dig om lige præcis dette emne.

Ligeledes kan man som virksomhed bruge Youtube som en del af sin PR maskine. Man kan f. eks. oprette en Youtube TV Kanal og integrere med sin firma hjemmeside. Et tema, som jeg også komme tilbage til i et senere blog indlæg her på siden. Youtube er din chance til at komme videre, i stedet på at vente på hjælp.

 

 

Billedet er købt og licenseret af Shutterstock.com

working or not