HJEMMESIDE TILBUD

START TILBUD HÅNDVÆRKER/VIRKSOMHED

Nu har DU chancen for hurtigt, billigt og én gang for alle at køre din virksomhed i position til et fremtidigt større salg på Internettet, dine kunder er der, du skal være der. Vi har 20 års erfaring og har lavet en pakke, som du bør sige JA TAK til.

Vi inkluderer alt du har brug for, hvis du nu, eller senere vil finde flere kunder "helt" uden reklameomkostninger eller med få reklameomkostninger i salg rettet direkte mod de segmenter du vil ramme.

ALT HVAD DU FÅR MED VORES HÅNDVÆRKER PAKKE

1HJEMMESIDE MED ALT OM DIT FIRMA OG DINE TILBUD
Vi bruger vores 20 års erfaring til at sætte en funktionel og flot hjemmeside op med dine farver, dit logo, dine produkter og dine tilbud. Vi inkluderer de billeder og den tekst, som du ønsker, eller vi producerer billeder/tekst for dig. Din nye hjemmeside, som laves på dit firma navn /domæne, har naturligvis e-mails, kontaktformular m.v. Dine fremtidige kunder vil nemt kunne finde din virksomhed og benytte sig af dine ydelser.
2SOCIALE MEDIER SOM REKLAMEPLATFORM
Dine kunder er på de sociale platforme, så hvad enten du som privat person selv ønsker det, så skal din virksomhed være med. Vi inkluderer en PROF Facebook profil til din virksomhed, og du kan begynde at sælge mere gratis. Eller du kan vælge med få udgifter at ramme de segmenter, som du vil. Glem alt om dyre reklamer i aviser, telefonbøger og andet. Vi kan hurtigt tale om andre sociale medier oven i. Der er en verden derude, og den kan bruges, af de som vil det.
3SEO GOOGLE SØGEMASKINE PROFIL SOM SÆLGER
Flertallet af potentielle kunder finder deres leverandør på enten søgemaskiner som GOOGLE (eller sociale medier). Vi sørger for, at du får en top professionel søgeprofil. Vi installerer verdens bedste software Semperfi All In One SEO Pro Pack, som sørger for, at det er din hjemmeside som bliver en af de prioriterede inden for dit fag. Vi opretter en GOOGLE profil til dig og sørger for, at din hjemmeside hurtigt er klar til at sælge med bedre muligheder.
4DIN SAMLEDE PR- , MARKEDSFØRING- & SALGSMASKINE
Når vi er færdige, så har du en integreret PR maskine, hvor din hjemmeside arbejder sammen med f. eks. Facebook og Google. Når du slår en nyhed eller et tilbud op, så vil der potentielt være tusindvis af modtagere. Vi hjælper dig i gang og sørger for, at du kender processen. Dine udgifter til PR & Markedsføring vil med rette brug ændre sig til en billigere løsning, og du vil kunne nå ud til langt flere potentielle kunder.
5KAN JEG STYRE ALT DETTE UDEN PROBLEMER ?
Du behøver ikke gøre særligt meget, måske endda ingen ting. Vi sætter dit system op og fra starten vil det forbedre dine muligheder. Du vil så med en mindre indsats kunne mangedoble denne mulighed, det gør du ved en gang i mellem at skrive en nyhed eller lave en konkurrence eller lignende. Det er absolut ikke noget "must", og vil du gerne helt være fri, så kan WEB48 hjælpe dig billigt. Dette gør vi for mange virksomheder.

PROCESSEN FOR ARBEJDET

Kommunikation WEB48.DK1

KOMMUNIKATIONEN

Ved opstart tager vi en snak om ønsker, behov og forventninger til dit Web-projekt. Du leverer evt. materiale i form af tekster, billeder eller andet. Har du ikke noget, så producerer vi det.
futuro_icons_256px_4462

DINE ØNSKER

Vi implementerer det ønskede og kommer med en designskitse for, hvordan det rimeligvis vil se ud. Når det er godkendt af dig, så går vi i gang og håndterer vi den primære opgave.
Arbejdsprocessen WEB48.DK3

PROCESSEN VIDERE

Vi færdiggør projektet og kommunikerer med dig efter behov. Du får mulighed for i denne tid at komme med rettelser og ønsker efter aftale. Du kan løbende blive orienteret ved behov.
Godkendelse og afslutning WEB48.DK4

DIN GODKENDELSE

Vi finpudser og du godkender det endelige projekt. Derefter afslutter vi projektet og sender dig LIVE. Vi aftaler videre support. Ved behov for Webmaster-kursus, kan dette arrangeres.

KONTAKT MIG FOR MERE INFO

working or not