Handelsbetingelser

Nedenstående er de Handelsbetingelser der er gældende mellem kunder og WEB48, Urmagerstien 18, 2300 København S. Telefon 26-52-37-11.

 

Betaling 

Betalinger for udført arbejde betales via faktura udstedt af WEB48 til kunde. Det aftales mellem WEB48 og kunden. Standardregler for betaling af arbejde med hjemmeside-projekter er 50 % ved opstart og 50 % ved afslutning. Ved langvarige projekter aftales vilkår.

Alle beløb er i Danske kroner, priserne står noteret som før moms på siderne, men der tillægges moms ved check ud og betaling, eller ved fremsendelse af faktura efter aftale.

Standard Bureau Timepris er 450 kroner i timen + moms.  Prisen er til forhandling med faste kunder og samarbejdspartnere. I øvrigt baseres vores priser på de tilbud, som kunden opnår på en opgave. Denne kan samlet være billigere.

Levering
WEB48 leverer pr. definition ydelsen fra det øjeblik en aftale eller en betaling er foretaget. Produktionstiden for et arbejde WEB48 yder, sker efter aftale i en tovejs kommunikation mellem kunde og WEB48.

Reklamationsret

Vi yder  en reklamationsret, hvis kunden mener, at en ydelse ikke lever op til det aftalte. I en sådan situation vil WEB48 i samråd med kunden rette op på fejl eller misforståelser. Vi benytter os af skriftlig kommunikation for at være sikre på indholdet. Dette er som regel en løbende process, hvor kunden i sidste ende overtager slut-produktet.

Reklamationen gælder ikke fejl opstået ved en forkert brug af vores produkter. Vi yder dog alligevel hjælp til genoprettelse mod gebyr. Eller hvis det er mindre rettelser evt. uden beregning.

Fortrydelsesret
Der gives ikke fortrydelsesret på udført servicearbejde, da det ikke kan tages tilbage.

Rettigheder
Kunden har ret til at benytte de virtuelle produkter, som indgår i en handel med WEB48, men der overdrages ikke intellektuelle eller immaterielle rettigheder.

I tilfælde der er betalt licens til 3. parts for brug af tema, produkt elle rettigheder, kan disse være til fornyelse hvert år, hvilket ikke påhviler WEB48.

Som eksempel kan være licens rettigheder for at benytte et tema eller et plug-in, hvilket i få tilfælde skal fornys årligt. Der er her tale om mindre beløb til 3. part.

WEB48 har altid retten til at have et link i bunden af kundens hjemmeside, som identitet/udvikler af siden.

Support
WEB48 lever af tilfredse kunder, og der kan altid opstå en misforståelse, når det omhandler design, indhold eller virtuelle ydelse. I sådanne tilfælde beder WEB48 om, at man retter henvendelse til os, så vil vi efter aftale løse en problemstilling.

WEB48 samt vores betalingsportal Paypoint.dk er en del af Xenter Brand & Vision, CVR: 25984323 . Vores adresse er Urmagerstien 18, 2300 København S. Ledelsen består af “Director” Jan Amtrup (telefon: 26-52-37-11). Vi kan kontaktes yderligere på E-mail: info (add) web48.dk

 

København 1. januar 2016